Гигантска фабрика за марихуана е открита близо до дома на принц Хари и

...
Гигантска фабрика за марихуана е открита близо до дома на принц Хари и
Коментари Харесай

Шок: Фабрика за марихуана до къщата на Хари и Меган бълва миризми

Гигантска фабрика за марихуана е открита близо до дома на принц Хари и Меган Маркъл в селището Монтесито, Калифорния, Съединени американски щати, написа Мирър.

Според вестника предприятието с 20 оранжерии за развъждане на коноп се намира на по -малко от 10 минути път с кола от имението на херцога и херцогинята на Съсекс, което е на стойност 15 милиона $.

Местните поданици неведнъж се оплакват от характерната миризма, която се популяризира в целия регион от фабриката. Според 60-годишният локален гражданин Грегъри Гандруд, до момента в който карал по автомагистралата покрай фабриката, той трябвало да спре, тъй като „ изгубил хода на мислите си “. Собствениците на оборудването са дали обещание да конфигурират нови „ системи за надзор на миризмата “.

Друг локален гражданин, Ричард Мийнърдс, изясни, че фабриката е почнала работа през 2016 година, когато производството на марихуана е легализирано в щата.

По -рано стана известно, че принц Хари и Меган Маркъл са загубили няколкостотин хиляди последователи. Повече от 700 000 души са се отписали от профила на Instagram на херцога и херцогинята на Съсекс през последната година. Сега броят на техните почитатели е 10,1 милиона души. През това време милион консуматори са се абонирали за страницата на принц Уилям и Кейт Мидълтън - в този момент те имат 13 милиона почитатели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР